Tort De Cafea Danez Cu Caise

Tort De Cafea Danez Cu Caise
Caise tort de cafea Daneză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 19. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Tort De Cafea Danez, Tort De Cafea Danez Cu Ciocolată-Streusel, și Tort De Cafea Danez Cu Arțar-Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10x15 inch. Puneți deoparte 1/2 cană din amestecul de tort uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și smântâna. Se amestecă în pachetul de amestec de tort. Aluatul va fi plin de cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Folosind partea din spate a unei linguri, faceți 15 godeuri în aluat, 3 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un alt castron, bateți împreună crema de brânză și laptele până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți o lingură de amestec de brânză cremă în fiecare godeu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
6
Așezați 1 jumătate de caise, tăiată cu fața în sus, pe fiecare pată de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CaiseCaise
7
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de amestec de tort rezervat cu untul. se amestecă untul până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă migdalele tăiate și se presară amestecul uniform peste Daneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Pentru a face glazura, amestecați zahărul și apa cofetarilor până se omogenizează, adăugând încă o linguriță de apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Stropiți peste Daneză când este rece.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții19
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista