Tort De Cafea Danez Cu Caise
Caise tort de cafea Daneză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 19. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Tort De Cafea Danez, Tort De Cafea Danez Cu Ciocolată-Streusel, și Tort De Cafea Danez Cu Arțar-Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10x15 inch. Puneți deoparte 1/2 cană din amestecul de tort uscat.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și smântâna. Se amestecă în pachetul de amestec de tort. Aluatul va fi plin de cocoloașe.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Folosind partea din spate a unei linguri, faceți 15 godeuri în aluat, 3 rânduri de
Într-un alt castron, bateți împreună crema de brânză și laptele până devin pufoase.
Puneți o lingură de amestec de brânză cremă în fiecare godeu.
Așezați 1 jumătate de caise, tăiată cu fața în sus, pe fiecare pată de cremă de brânză.
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de amestec de tort rezervat cu untul. se amestecă untul până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă migdalele tăiate și se presară amestecul uniform peste Daneză.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Pentru a face glazura, amestecați zahărul și apa cofetarilor până se omogenizează, adăugând încă o linguriță de apă, dacă este necesar.
Stropiți peste Daneză când este rece.