Tort De Cafea Cu Trestie De Bomboane
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Tortul de cafea cu trestie de bomboane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 683 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, praf de copt, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Trestie De Bomboane, Tort De Cafea Cu Trestie De Bomboane, și Bomboane De Trestie De Cafea Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare.
Adăugați zară, zahăr, unt, ouă, praf de copt, sare și 2 1/2 căni de făină. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat. (Aluatul trebuie să fie moale și ușor lipicios.)
Ungeți 3 foi de prăjituri. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată; frământați ușor aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Împărțiți aluatul în 3 părți egale.
Rulați o parte în dreptunghi, 15x9 inci.
Așezați dreptunghi pe foaia cookie.
Se amestecă caisele și cireșele tocate.
Răspândiți o treime din amestecul de caise într-o bandă de aproximativ 2 1/2 inci lățime pe lungime în centrul dreptunghiului. Faceți tăieturi în aluat la intervale de 1/2 inci pe ambele părți de 15 inci aproape până la umplere. Îndoiți benzile peste umplere, suprapunere și încrucișare în centru. Întindeți cu grijă aluatul până la 22 de centimetri lungime; curbați un capăt pentru a forma vârful trestiei. Repetați cu restul de 2 părți de aluat. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Stropiți glazura peste prăjituri calde de cafea. Decorați cu bomboane de scorțișoară.