Tort De Cafea Cu Ouă
Tort de cafea Eggnog ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 460 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bourbon, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Ouă, Tort De Cafea Cu Ouă, și Tort De Cafea Cu Ouă.
Instrucțiuni
Ungeți un cakepan de 9"; presărați cu pesmet și atingeți excesul. Puneți tigaia deoparte.
Combinați făina, zahărul, sarea și untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Îndepărtați 1 cană de amestec de firimituri; pus deoparte. Se amestecă praful de copt și 1/4 linguriță de nucșoară în amestecul de firimituri rămas.
Se amestecă împreună eggnog, ou, bourbon și vanilie.
Adăugați amestecul de ouă la amestecul de firimituri; bateți la viteză medie-mare cu un mixer electric 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Combinați zahărul brun, scorțișoara și restul de 1/2 linguriță de nucșoară cu 1 cană de amestec de pesmet rezervat; se presară peste aluat.
Coaceți la 375 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Se servește cald sau la temperatura camerei.