Tort De Cafea Cu Nucă De Cocos Cu Caise

Tort De Cafea Cu Nucă De Cocos Cu Caise
Tortul de cafea cu nucă de cocos cu caise durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 362 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Încearcă Tort De Cafea Cu Caise, Tort De Cafea Cu Caise, și Tort De Cafea Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și zahărul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați lapte și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de cremă. Bateți doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Întindeți jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. întindeți cu grijă umplutura de caise peste aluat; întindeți aluatul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se coace la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron mic, cremă untul, zahărul brun și scorțișoara până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă nuca de cocos. Lingurați peste tort. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 1-2 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de cafea poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista