Tort De Cafea Cu Mere Condimentat
Tortul de cafea cu mere condimentat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping bătut, condimente pentru plăcintă cu dovleac, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Tort Cu Mere Condimentat, Tort Ușor De Cafea Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Mere Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor un vas de sufle de 6 căni cu spray de gătit cu aromă de unt și lăsați-l deoparte. Faceți un inel de folie de 1/2 inch grosime pentru ca vasul de sufle să stea și să se așeze în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, mere, ouă, condimente de plăcintă cu dovleac și extract de migdale. Folosind un mixer electric bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți timp de 1 minut la viteză medie.
Se toarnă în vasul de sufle și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de copt, zahărul brun, nucile, amestecul de cidru și untul topit.
Se presară peste aluatul de tort. Folosiți un cuțit de unt pentru a tăia tortul și a acoperi de mai multe ori pentru a se învârti.
Așezați vasul de sufle deasupra inelului de folie în aragazul lent.
Așezați 5 prosoape de hârtie pliate peste vasul aragazului lent și fixați-le cu capac. Gatiti la setare scazuta timp de 4 pana la 6 ore sau pana cand testerul iese curat. Nu ridicați capacul pentru a verifica tortul în primele 3 ore.
Se răcește în vasul de sufle pe grătar timp de 15 până la 20 de minute înainte de îndepărtare și feliere.
Se servește cu topping bătut.