Tort De Cafea Cu Mere
Tort de cafea de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 247 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de praf de copt, făină, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Nuci De Mere, și Plăcintă Cu Mere Tort De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în ouă și vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă alternativ cu smântână, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă merele.
Transferați la două unse 8-in. vase de copt pătrate.
Pentru topping, combinați zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați untul până se sfărâmă. Se amestecă nucile; se presară peste aluat.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet. Acoperiți și congelați până la 6 luni.
Pentru a utiliza congelate tort de cafea dezgheț peste noapte în frigider.