Tort De Cafea Cu Drojdie De Cireșe

Tort De Cafea Cu Drojdie De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu drojdie de cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu cireșe, ouă, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic De Cafea Cu Drojdie De Scorțișoară, Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, și Tort De Cafea Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță mică, încălziți apa, laptele și untul la 120 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Bateți ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Amestecați aluatul în jos și lingurați două treimi într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt. Se acoperă cu umplutură de plăcintă. Aruncați aluatul rămas cu linguri peste umplutura de plăcintă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați tigaia pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Combinați zahărul, extractul și laptele cofetarilor pentru a obține o consistență stropitoare; stropiți peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CafeaCafea
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista