Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure
Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână fructe de pădure, oțet distilat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure, Pavlova Cu Caș De Lămâie Și Fructe De Pădure, și Pavlova cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 300 de grade F cu rack in mijloc. Urmăriți un cerc de aproximativ 7 inci pe o foaie de hârtie pergament. Întoarceți pergamentul și puneți-l pe o foaie de copt.
Bateți împreună zahărul superfin și amidonul de porumb într-un castron mic.
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Adăugați apă (albii se vor slăbi) și bateți până când albii țin din nou vârfuri moi.
Creșteți viteza la mediu-mare și bateți în amestecul de zahăr 1 lingură la un moment dat. După ce s-a adăugat tot zahărul, bateți încă 1 minut.
Adăugați oțet și bateți la viteză mare până când bezea este lucioasă și ține vârfuri rigide, aproximativ 5 minute (mai mult dacă folosiți un mixer de mână).
Întindeți ușor bezea în interiorul cercului pe pergament, făcând marginea bezea puțin mai sus decât centrul ("craterul" este pentru caș și fructe).
Coaceți până când bezea este aurie palidă și are o crustă, aproximativ 45 de minute (în interior va fi în continuare ca marshmallow).
Opriți cuptorul și deschideți ușor ușa cu o lingură de lemn. Se răcește meringue în cuptor 1 oră.
Amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați suc de lămâie și unt. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, șoptind, apoi continuați să fierbeți, șoptind constant, 1 minut. Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic și bateți în 1/4 cană amestec de lămâie, apoi amestecați în amestecul de lămâie rămas în cratiță. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând constant, până când cașul se îngroașă, aproximativ 2 minute (nu lăsați să fiarbă).
Se transferă într-un castron și se amestecă coaja. Se răcește, suprafața acoperită cu pergament, până se răcește, aproximativ 1 1/2 ore.
Bateți smântâna grea până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați 1/4 cană smântână bătută în caș pentru a ușura. Puneți cașul de lămâie în bezea și boabe de movilă deasupra.
Serviți frisca rămasă pe lateral.
* Pentru cele mai bune rezultate, țineți ușa cuptorului închisă cât mai mult posibil în timpul coacerii.* Meringue poate fi făcută cu 2 zile înainte și înghețată, învelită bine în plastic. Decongelați înainte de servire.* Cașul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit.