Tort de cafea-caramel cu glazură de Caramel
Cafea-Toffee tort cu glazura de Caramel ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 15 porții cu 368 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes Cu Ciocolată {Glazură De Caramel Caramel}, Pătrate de bomboane de cafea cu Caramel pentru # Baketogether, și Tort De Cafea Toffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Într-un castron mic, dizolvați granulele de cafea în apă clocotită.
Într-un castron mare, amestecați tortul, 1 cană de apă, amestecul de ulei, ouă și cafea cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În castron mediu, amestecați glazura și toppingul de caramel. Tort de îngheț cu amestec de glazură.
Se presară cu bomboane de caramel. Depozitați ușor acoperit.