Tort De Cafea
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Tortul de cafea ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1248 calorii, 11g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea franceză - pregătiți cu ușurință tortul de cafea acasă, și Tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie Bunt cu spray antiaderent.
Folosind un mixer electric, amestecați împreună untul și 2 căni de zahăr într-un bol mic.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, apoi adăugați smântâna și vanilia și amestecați până se amestecă. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în ingredientele umede și amestecați până se amestecă, apoi și restul ingredientelor uscate și amestecați până se combină bine.
Într-un castron mic, combinați restul de 1/4 cană de zahăr, scorțișoară, zahăr brun și amestecați până se combină bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia Bunt.
Presărați amestecul de zahăr cu scorțișoară peste aluat, apoi turnați restul de aluat peste amestecul de zahăr.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
Scoateți tortul din tigaia de Bunt într-un vas de servire și presărați zahăr pudră deasupra.