Tort De Budincă De Rubarbă

Tort De Budincă De Rubarbă
Tortul cu budincă de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, zahăr, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Tort De Budincă De Rubarbă, Tort De Budincă De Rubarbă, și Tort de budincă cu căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați rubarba proaspătă tocată, zahărul alb și colorantul alimentar și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Zahăr GranulatZahăr Granulat
RubarbăRubarbă
3
Pregătiți amestecul de budincă de vanilie conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
4
Turnați budinca de vanilie finită într-un vas de copt pătrat de 9 inci. Puneți amestecul de rubarbă peste vârful budincii de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului și turnați uniform deasupra budinca de rubarbă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
RubarbăRubarbă
VanilieVanilie
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați tortul să stea în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un vas de servire și praf cu zahăr de cofetărie. Are cel mai bun gust dacă este servit cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista