Tort De Budincă De Rubarbă
Tortul cu budincă de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, zahăr, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Tort De Budincă De Rubarbă, Tort De Budincă De Rubarbă, și Tort de budincă cu căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Combinați rubarba proaspătă tocată, zahărul alb și colorantul alimentar și dați deoparte.
Pregătiți amestecul de budincă de vanilie conform instrucțiunilor pachetului.
Turnați budinca de vanilie finită într-un vas de copt pătrat de 9 inci. Puneți amestecul de rubarbă peste vârful budincii de vanilie.
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului și turnați uniform deasupra budinca de rubarbă și vanilie.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute sau până când se fac testele de tort.
Lăsați tortul să stea în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-l pe un vas de servire și praf cu zahăr de cofetărie. Are cel mai bun gust dacă este servit cald.