Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe
Ciocolata-Cherry budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 253 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, umplutură de plăcintă cu cireșe, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Budincă De Cireșe Cu Ciocolată, Tort De Budincă De Cireșe-Ciocolată, și Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul brun, 1/3 cană de cacao și 2 căni de apă fierbinte într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inch, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se cântărește sau se amestecă ușor lingura de coacere în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați amestecul de coacere și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați ulei și următoarele 4 ingrediente, amestecând doar până se combină.
Puneți aluatul peste amestecul de zahăr brun în vas. Puneți vasul pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 30 de minute. Puneți tortul și sosul în feluri de mâncare.