Tort De Budincă Cu Pâine De Mere
Apple-pâine budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 323 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, pâine cu scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere, Budinca De Pâine Cu Nuci De Mere, și Budinca De Pâine Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o tigaie de copt de 8 inci și tapetați cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe toate părțile; ungeți folia.
Amestecați sosul de mere, stafidele, coaja de lămâie și scorțișoara într-un bol; deoparte.
Bateți untul topit, laptele și gălbenușurile de ou într-un vas puțin adânc.
Înmuiați jumătate din feliile de pâine în amestecul de ouă și stratificați în tigaia pregătită, tăind după cum este necesar.
Întindeți amestecul de mere peste pâine. Înmuiați feliile de pâine rămase în amestecul de ouă și stratați deasupra.
Coaceți până când amestecul de ouă este setat și pâinea este aurie, aproximativ 35 de minute.
Între timp, bateți albușurile de ou și zahărul cofetarilor într-un bol cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide.
Întindeți conservele de caise deasupra tortului.
Întindeți amestecul de albus de ou deasupra conservelor, formând vârfuri cu spatele unei linguri. Reveniți la cuptor până când bezea este aurie, 5 până la 7 minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie, aproximativ 1 oră. Ridicați din tigaie folosind folia și feliați în pătrate.