Tort de bomboane mată

Tort de bomboane mată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., tortul cu bomboane înghețate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 18 porții cu 169 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bastoane de bomboane, zahăr glazură, glucoză lichidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 167 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Bomboane-Stropite Mată Negrese, Bomboane-Stropite Mată Negrese, și Cookie-Uri Mocha Din Trestie De Bomboane Mată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Legați bastoanele mici de bomboane în grupuri cu panglică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2
Puneți zahărul alb, glucoza lichidă și apa într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește până când zahărul este doar topit și siropul devine limpede. Scoateți focul și bateți albușurile până se înțepenesc, apoi continuați să bateți în timp ce turnați constant sirop fierbinte într-un jet. Continuați să bateți până când este suficient de gros pentru a se întinde, apoi bateți zahărul cernut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Întindeți rapid glazura pe un tort pătrat sau rotund de 18-23 cm (marțipan acoperit, dacă doriți), învârtindu-se aproximativ. Lipiți bastoanele de bomboane și lăsați timp de 1 oră să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
MarțipanMarțipan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista