Tort De Bezea Cu Var Cheie
Key Lime bezea tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână apă, sirop de porumb, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Tort De Bezea Cu Var Cheie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. cu rack în mijloc. Tigăi de tort cu unt, apoi tapetați fundul cu runde de pergament. Tigăi de praf cu făină suplimentară, eliminând excesul.
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (sau un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete) la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coajă și vanilie și continuați să bateți până când sunt ușoare și pufoase, încă 3 până la 5 minute. La viteză mică, adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este doar neted.
Împărțiți aluatul între tigăile de tort, întinzându-l uniform.
Coaceți până când o scobitoare de lemn introdusă în centrul fiecărui tort iese curată și prăjiturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 20 până la 25 de minute.
Se răcește timp de 15 minute în tigăi pe rafturi. Rulați un cuțit subțire în jurul părților laterale ale tigăilor, inversați straturile de tort pe rafturi și răciți complet.
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri, apoi amestecați în 3/4 cană de apă și suc până se omogenizează.
Bateți ouăle într-un castron rezistent la căldură medie până când sunt bine combinate.
Aduceți amestecul de suc la fierbere la foc mediu, amestecând cu biciul, apoi reduceți căldura și continuați să gătiți la fierbere lentă, amestecând cu biciul, 1 minut (amestecul va fi gros).
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați jumătate din amestecul de suc fierbinte în ouă într-un flux lent, amestecând cu biciul. Se amestecă amestecul de ouă în suc în tigaie și se gătește la foc mediu-mic, amestecând, până când ajunge la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați unt și coajă, amestecând până se topește untul.
Acoperiți umplutura cu o rundă unsă de hârtie de ceară sau hârtie pergament și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Combinați ingredientele de glazură într-un castron mare cu mixer electric (sau mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici). Bateți la viteză mare până când glazura este groasă și pufoasă, 3 până la 5 minute.
Înjumătățiți fiecare tort orizontal cu un cuțit lung zimțat. Puneți 1 strat pe un suport pentru tort sau pe o farfurie mare și întindeți cu o treime din umplutură (aproximativ 2/3 cană).
Stivați straturile de tort rămase folosind jumătate din umplutura rămasă între fiecare strat.
Întindeți Generos partea superioară și laterală a tortului cu glazură.
* Limes, indiferent dacă este cheie sau persană, poate varia enorm în cantitatea de suc pe care o dețin; unele pot fi destul de uscate și pulpoase în interior, în timp ce altele vor elibera mult lichid. Asta face dificil să-ți dai, bucătarului, o idee despre câte limes vei avea nevoie. Credem că veți fi în siguranță cumpărând un total de 1 1/2 lire Limes cheie sau 10 limes persan mediu pentru a face straturile de tort, umplutura și glazura. Dar nu fi surprins dacă ai în plus. Folosește-le într-un lot de Margarita!* Straturile de tort (nu despicate) pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, învelite individual în plastic sau congelate 1 săptămână. Înjumătățiți straturile răcite în timp ce sunt încă reci, dar dezghețați straturile înghețate înainte de a încerca să le înjumătățiți. Umplutura poate fi refrigerată, acoperită, peste noapte. Se amestecă înainte de utilizare.* Albușurile din glazură nu sunt fierte. Dacă aceasta este o preocupare, puteți înlocui albușurile de ou uscate reconstituite, cum ar fi doar albușurile. Tortul poate fi asamblat și înghețat cu 2 ore înainte dacă se utilizează albi proaspeți și cu 6 ore înainte dacă se utilizează albi uscați. Alternativ, tortul poate fi umplut, dar nu înghețat cu 1 zi înainte. Înfășurați bine în plastic și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a o îngheța.