Tort De Bere Rădăcină

Tort De Bere Rădăcină
Reteta Tort de bere rădăcină ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 551 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 359 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bere cu rădăcină de sticlă, cardamom măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Tort De Bere Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 10 inci cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Tăiați o bucată de hârtie pergament, astfel încât să se potrivească strâns în fundul tăvii pentru tort. Tapetați fundul tigaiei cu pergamentul, apoi ungeți pergamentul cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Agitați 1 lingură de făină în tigaia pentru tort și agitați-o astfel încât să se lipească de unt. Atingeți orice exces de făină care nu se lipește de pergament sau de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Se toarnă berea rădăcină și melasa într-o oală adâncă de dimensiuni medii și se aduce amestecul la fierbere la foc mare. (Aveți nevoie de acele părți înalte, deoarece bicarbonatul de sodiu se va spuma foarte sus și nu doriți să se reverse! Deci, asigurați-vă că există un spațiu semnificativ între lichid și partea superioară a vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Trageți oala de pe foc și amestecați tot bicarbonatul de sodiu, astfel încât să se spumeze. Apoi puneți oala chiar în frigider pentru a se răci puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
În timp ce amestecul de bere rădăcină se răcește, bateți zahărul brun, uleiul vegetal, zahărul granulat, ghimbirul și extractul de vanilie împreună într-un bol de amestecare. Amestecul va fi puțin gros în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Crăpați oul în castron și bateți bine. Oul este ceea ce face ca totul să se unească fără probleme: ar trebui să aveți o pastă groasă. Pune asta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Într-un alt bol de amestecare, combinați restul de făină cu praful de copt, anasonul stelat și cardamomul. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și adăugați sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Bateți totul împreună, astfel încât să fie bine combinat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Scoateți amestecul de bere rădăcină din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
12
Se toarnă o treime din amestecul de făină într-un vas mare de amestecare; se toarnă o treime din amestecul de bere rădăcină, apoi o treime din pasta de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
13
Bateți totul împreună încet (pentru a nu stropi peste tot), apoi adăugați încă o treime din făină, încă o treime din berea rădăcină și așa mai departe, până când totul este combinat în castron. (Amestecul nu trebuie combinat complet și fără probleme până când ultimul amestec umed și uscat nu este în vas.) Ar trebui să aveți un aluat foarte umed, aproape lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
14
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort, se pune tigaia pe o foaie de prăjituri (pentru a prinde picături și stropi) și se pune pe raftul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
15
Coaceți tortul timp de 45 de minute fără a deschide deloc cuptorul (acest tort se va scufunda dacă îl scuturați în timp ce se coace). Verificați-l: tortul trebuie să fie înalt și maro închis, cu un pic de primăvară când îl atingeți (dar nu prea multeste un tort foarte umed). Dacă nu este destul de gata, rotiți tigaia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 5 minute înainte de a o verifica din nou. Întregul proces de coacere nu trebuie să dureze mai mult de 55 de minute, chiar și într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
ÎN TIMP CE TORTUL SE COACE, FACEȚI GLAZURA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Bateți smântâna și sassafras împreună într-o oală mică și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
18
De îndată ce fierbe, trageți amestecul de pe foc, turnați-l într-un recipient din sticlă sau ceramică (ceva care nu se va crăpa de pe foc) și puneți-l la frigider.
19
Lăsați amestecul să se răcească aproximativ 30 de minute în timp ce sassafras se înmoaie în cremă, astfel încât să aveți o aromă frumoasă de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De RootbeerAromă De Rootbeer
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
20
Într-un bol de amestecare, combinați zahărul pudră, anasonul stelat, cardamonul și sarea. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și bateți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
21
Strecurați crema răcită printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas mic de amestecare (astfel încât bucățile de sassafras să nu ajungă în glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
22
Bateți ușor 1/2 cană de smântână în amestecul de zahăr pudră, ținând înapoi ultimele 2 linguri pentru a vedea dacă aveți nevoie de ea. Dacă amestecul este uscat și nu se îmbină ca o glazură, adăugați mai multă cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
23
Bateți bine amestecul, până când aveți un lichid strălucitor și gros.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
24
PENTRU A TERMINA TORTUL
25
Când tortul este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
26
Întoarceți tortul din tigaie pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Întindeți glazura gros deasupra tortului cald cu o lingură. Glazura se va topi și se va picura pe părți pe măsură ce o lăsați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
28
Puteți servi tortul imediat ce este răcit la temperatura camereidar ca toate prăjiturile cu condimente, este și mai bine a doua zi după ce îl faceți. Păstrați-l acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
29
NOTESassafras este cheia în glazură. Îl cumpăr de la Kalustyan ' s, magazinul de condimente uimitor de bun de pe Lower Lexington Avenue din New York. Dacă magazinul dvs. local de specialitate nu îl stochează, îl veți putea obține onlineam găsit-o pe Amazon. Puteți înlocui extractul dacă nu puteți pune mâna pe scoarță. De asemenea, dau un substitut pentru nucșoară proaspătă aicidar dacă îl puteți găsi, lucrurile proaspete rase sunt mult mai bune decât cele sub formă de pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
ScoarțăScoarță
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
30
Din aroma Americană de Andrew Carmellini cu Gwen Hyman. Drepturi de autor 2011 de Andrew Carmellini și Gwen Hyman. Publicat de Ecco.

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)scoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))scoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1marecerc de tort din carton (6 inchi)cerc de tort din carton (6 inchi)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3(iarnă)colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1pinchVârf de cardamom măcinatVârf de cardamom măcinat2(poate fi sau trece)cardamom la solcardamom la sol1(poate fi sau trece)piper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)0(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Coaja fină de lămâieCoaja fină de lămâie2Coaja fină de lămâiCoaja fină de lămâi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa0nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)1nucșoară întreagă, rasă (sau 2 lingurițe de nucșoară măcinată)nucșoară întreagă, rasă (sau 2 lingurițe de nucșoară măcinată)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirila 2 kiwi mijlocii, decojite și feliatela 2 kiwi mijlocii, decojite și feliate2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBere cu rădăcină de sticlă de 12 unciiBere cu rădăcină de sticlă de 12 uncii1pinchVârf de anason stelat măcinatVârf de anason stelat măcinat1(poate fi sau trece)anason stelat măcinatanason stelat măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaieunt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaie2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite11 kilogram de dovlecel,Bucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutieBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista