Tort De Bere I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți bere, ouă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Tort De Bere, Tort De Bere Rădăcină, și Tort De Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C), Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Combinați amestecul de tort și amestecul de budincă într-un castron mare.
Adăugați bere și ulei vegetal și amestecați ușor.
Adăugați 4 ouă. Bateți la viteză mare până când amestecul este gros, cremos și neted.
Se toarnă în tava Bundt unsă și făinată.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Înghețați după dorință.