Tort De Banane Cu Zară

Tort De Banane Cu Zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu banane cu zară. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zeama, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Tort De Lapte Cu Banane Și Nuci, Tort Bundt Cu Unt De Banane Cu Cireșe, și Smoothie-Uri Cu Banane Din Zară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zaharuri până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, bananele și vanilia; bate timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă în amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru umplere, combinați zahărul, făina și sarea într-o cratiță mică. Se amestecă jumătate și jumătate până se omogenizează; adăugați unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și nucile pecan. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Se întinde între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Într-un castron mare răcit, bateți frișca până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul cofetarilor, câte o lingură, până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți deasupra și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru tortul cu banane. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista