Tort De Alune De Ciocolată

Tort De Alune De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortele de alune de ciocolată. O porție conține 803 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cafea, frișcă grea, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Alune De Ciocolată, Tort De Alune De Ciocolată, și Tort de alune, ciocolată și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr brun până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă alternativ cu smântână și cafea. Bateți doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se toarnă în două unse și făină 6-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Pentru înghețare, într-o cratiță mică, topiți ciocolata cu smântână și zahăr la foc mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți din căldură; bateți în Nutella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Transferați într-un castron mic; acoperiți și refrigerați până când glazura ajunge la consistența răspândită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Imprastiati glazura între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Garnisiți cu bucle de ciocolată și alune, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
AluneAlune
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista