Tort Curcubeu Înger

Tort Curcubeu Înger
Rainbow Angel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 218 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână betty angel food cake mix, culori alimentare lichide, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rainbow Angel Tort Alimentar, Tort De Ziua Rainbow Angel, și Rainbow Sherbet Înger Tort Alimentar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort, apa și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
3
Împărțiți aluatul uniform între 3 boluri. Se amestecă ușor 6 până la 8 picături de o culoare alimentară în fiecare dintre baterii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul roșu într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci fără grăsime. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.) Lingură aluat galben peste aluat roșu. Puneți aluatul verde deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul în jurul marginilor tortului; scoateți din tigaie pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Puneți 1/2 cană de glazură în vasul cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 15 secunde sau până când glazura poate fi agitată netedă și este suficient de subțire pentru a stropi. (Sau lingură glazură în cratiță de 1 litru și încălziți la foc mic, amestecând continuu, până când este suficient de subțire pentru a stropi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Stropiți peste tort.
8
Așezați glazura rămasă în punga de decorare cu vârful de scris. Pipă o panglică și arc pe fiecare pătrat de bomboane pentru a arăta ca un pachet înfășurat. Aranjați pachetele deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista