Tort Cu Ulei De Măsline Amaretto

Tort Cu Ulei De Măsline Amaretto
Amaretto tort de ulei de măsline ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 337 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de amidon de cartofi, făină de tort matzoh, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, și Tort Amaretto.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F cu rack în mijloc. Ungeți tigaia cu puțin ulei, apoi tapetați fundul cu o rundă de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Prăjiți migdalele într-o foaie de copt cu margini până când sunt prăjite parfumat și o nuanță mai închisă, 10 până la 12 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Combinați migdalele prăjite, făina matzoh, amidonul din cartofi, 1/4 cană de zahăr și sarea într-un robot de bucătărie. Pulsați până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Bateți gălbenușurile de ou, uleiul de măsline, Amaretto și jumătate din amestecul de migdale într-un castron mare până se combină (amestecul va fi ușor granulat din migdale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichior AmarettoLichior Amaretto
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Creșteți viteza la mediu ridicat și adăugați 1/2 cană de zahăr într-un flux lent constant, bătând și continuați să bateți bezea până când deține vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Îndoiți o treime din bezea în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în bezea rămasă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Presărați amestecul de migdale rămas uniform peste aluat și pliați ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se netezește blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Presărați blatul uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Coaceți până când tortul este auriu, blatul a format o crustă și un tester iese curat, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați tigaia într-o grătar și rulați un cuțit ascuțit de-a lungul marginii tigaiei. Tort rece în tigaie 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Dacă utilizați o tavă cu formă de arc, îndepărtați părțile laterale ale formei de arc. Apoi, indiferent dacă utilizați forma de arc sau o tigaie rotundă pentru tort, inversați tortul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
13
Îndepărtați fundul (dacă utilizați springform) și pergamentul. Setați un alt raft de răcire peste partea de jos a tortului, apoi reintroduceți tortul pe al doilea raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Serviți tortul în pene cu fructe de pădure pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
1
* Vă puteți face cu ușurință propria masă de tort matzoh măcinând fin masa obișnuită matzoh într-o râșniță de cafea/condimente curată, electrică.* Amidonul din cartofi este disponibil la majoritatea supermarketurilor sau online prin furnizori precum Bob ' s Red Mill.* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte, păstrat învelit lejer în folie la temperatura camerei și orice resturi se vor păstra, bine învelite, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
MatzoMatzo
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista