Tort cu susul în jos cu ananas condimentat
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Tort cu susul în jos cu ananas condimentat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 584 de calorii , 5 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ananas, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 26% . Încercați Tort cu susul în jos cu ananas cu piersici , Tort cu susul în jos cu ananas cu rubarbă și Cupcakes cu susul în jos cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topește 2/3 cană de unt; se amestecă zahărul brun.
Răspândiți în fundul unei tigaie grele de 12 inchi sau o tigaie de 13 inchi. x 9-in. tava de copt. Aranjați ananasul într-un singur strat peste amestecul de zahăr; așezați o cireșă în centrul fiecărei felii.
Se presară cu nuci pecan și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, cremă zahărul și untul rămas până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara; se adauga alternativ la aluatul cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare.
Se toarnă cu grijă peste ananas.
Coaceți la 350° timp de 40 de minute pentru tigaie (50-60 de minute pentru tava de copt) sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răstoarnă imediat pe un platou de servire.