Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan

Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan
Tortul cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 193 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort cu strat de pere de ciocolată cu glazură de Caramel, Tort cu strat de condimente Pecan cu glazură de brânză cremă, și Tort cu strat de mere Caramel cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei) și căptușiți fundul tigailor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Combinați apa și ovăzul într-un castron mediu; lăsați să stea 20 de minute. Bateți zahărul granulat, zahărul brun, scurtarea și vanilia la viteza medie a unui mixer timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
ApăApă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați fulgi de ovăz, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
6
Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați 1 1/2 căni de făină, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, sare și nucșoară, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți stratul cu 1/2 cană glazură de caramel-Pecan și acoperiți cu stratul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ardei ArbolArdei Arbol
Nuci PecanNuci Pecan
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista