Tort Cu Strat De Ciocolată Pentru Ziua De Naștere

Tort Cu Strat De Ciocolată Pentru Ziua De Naștere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 709 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ciocolată dulce-amăruie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de ciocolată-căpșuni: Happy 2nd Birthday SS & GF, Tort Cu Strat De Ziua De Naștere, și Tort Cu Strat De Ziua De Naștere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de fund a 2 tigăi de tort de 9 inci cu hârtie pergament și acoperiți ușor interiorul cu spray antiaderent. Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți zahărul, smântâna, uleiul, ouăle, vanilia și pudra de espresso până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Bateți ingredientele umede în ingrediente uscate până se omogenizează. Împărțiți uniform în Tigăi și coaceți până când tortul este doar ferm și scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri umede, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Lăsați tortul să se răcească în tigăi timp de 15 minute, apoi scoateți prăjiturile din tigăi pentru a se răci complet pe grătar, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Între timp, faceți glazura: în robotul de bucătărie, procesați untul, cofetarii zahăr, cacao și sare până când sunt complet combinate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Adăugați sirop de porumb și vanilie și combinați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați ciocolată și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1
Așezați o prăjitură (partea de sus în sus) pe farfuria de servire.
2
Întindeți aproximativ 1 cană glazură pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Așezați al doilea tort (partea de jos în sus) deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazură rămasă. Utilizați spatele lingurii de supă de lingură pentru a face vârtejuri pe tort. Decorați dacă doriți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista