Tort Cu Strat De Banane

Tort Cu Strat De Banane
Banana Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 810 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, lapte evaporat, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Banane, Tort Cu Strat De Nuci De Banane, și Tort Cu Strat De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 (8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt și 1 1/2 cană zahăr până când este ușor și pufos. Bateți gălbenușurile pe rând. Se dizolvă sifonul în zară; se adaugă la amestecul de cremă alternativ cu făină, începând și terminând cu făină. Se amestecă piureul de banane și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Lapte BătutLapte Bătut
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Întindeți glazura de Caramel între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Pentru a face glazura de Caramel: într-o cratiță grea, combinați 1 1/4 cană zahăr, 3/4 cană zahăr brun, lapte evaporat și 1/2 cană unt. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand amestecul ajunge la stadiul de softball (240 grade F; 116 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Zahăr BrunZahăr Brun
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se bate până se întinde consistența; adăugați lapte suplimentar dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
10
Răspândiți imediat pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista