Tort cu sos de mere al bunicii
Rețeta Tort cu sos de mere a bunicii se poate face în aproximativ 1 oră . Pentru 36 de cenți pe porție , primești un desert care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 313 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetarie și shortening. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ chiftele cu sos de mere ale bunicii , prăjitură cu sos de mere și prăjitură cu sos de mere .
Instrucțiuni
Pune stafidele și apa fierbinte într-un castron mic; pus deoparte.
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos. Se bate oul.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele; se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu sos de mere și apă.
Scurgeți stafidele; se pliază în aluat cu nucile.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 300° timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Puneți tava pe un grătar. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Vinul de Porto sunt alegerile mele de top pentru prăjitura cu sos de mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "