Tort Cu Sifon Cu Lămâie
Tortul cu sifon cu lămâie este un fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 383 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 273 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Tort Cu Sifon Cu Lămâie, și Tort Cu Sifon Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. folosind mixerul prevăzut cu accesoriu pentru bici, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se spumează. Crește viteza la mediu-mare și bate până când începe să formeze vârf moale. Adăugați încet 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până la vârful rigid, dar nu uscat, aproximativ 3 minute.
Transferați bezea într-un castron mare.
Folosind același mixer nespălat prevăzut cu Atașament pentru bici, combinați restul de 1 1/3 căni de zahăr, făină, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu la viteză mică, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați gălbenușuri, ulei, 1/3 cană de apă, suc de lămâie, coajă și vanilie. Măriți viteza la mediu și bateți până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Scoateți vasul din mixer, asigurându-vă că răzuiți toată coaja de pe bătătoare. Îndoiți ușor bezea albă de ou în trei etape până când se combină.
Se toarnă într-o tigaie cu tub de 10 inci și se coace până devine aurie, doar setată, iar o frigăruie introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Transferați tigaia pentru a se răci pe grătar până se răcește complet, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul de-a lungul marginilor interioare ale tigaiei și inversați tortul pe placa de servire.