Tort Cu Portocale Mandarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu portocale mandarine. O porție conține 391 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, amestec instant de budincă de vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Ceai Mandarin Orange, și Tort Cu Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de tort, sucul rezervat, albușurile de ou și uleiul. Se amestecă cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute, până devine cremos. Îndoiți în portocale; se toarnă într-o tigaie unsă și făinată de 13"x9".
Coaceți la 350 de grade timp de 25 până la 35 de minute, până când o scobitoare din centru iese curată.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci complet.
Se toarnă ananasul și sucul său într-un castron mediu; se amestecă amestecul de budincă. Îndoiți în topping bătut și 1/2 cană de nucă de cocos.
Se amestecă bine; se răcește în timp ce tortul se răcește.
Se întinde deasupra și părțile laterale; se presară cu nucă de cocos rămasă.
Se servește imediat sau se păstrează la frigider.