Tort Cu Nucă De Afine Cu Susul În Jos

Tort Cu Nucă De Afine Cu Susul În Jos
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu nucă de afine cu capul în jos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 500 de calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de praf de copt, nuci, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Capul În Jos De Afine-Nuc, Tort Cu Capul În Jos Cu Mere-Nuc, și Pear-Nuc Tort Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie la foc moderat, apoi rotiți pentru a acoperi fundul și partea laterală a tigaiei și amestecați zahărul brun. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se dizolvă zahărul, 1 până la 2 minute, apoi se presară afine și nuci uniform peste amestecul de unt și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
NuciNuci
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină alternativ în loturi cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când se combină. (Nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
1
Încălziți toppingul în tigaie la foc moderat până când începe să baloneze, apoi lingurați ușor aluatul peste topping și întindeți uniform. Transferați rapid la cuptor; coaceți până când tortul se rumeneste și o frigăruie de lemn iese curată, 25 până la 30 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft de 15 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a tigaiei, apoi inversați o farfurie de servire peste tigaie și inversați tortul pe farfurie. Se răcește complet pe farfurie pe raft, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
2
Serviți tortul la temperatura camerei.
1
Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, învelit în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista