Tort Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză philadelphia, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată-Tort De Zmeură, Tort Cu Mousse De Zmeură Cu Ciocolată, și Tort de ciocolată cu dovlecei cu Mousse de zmeură.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci. Rezervați 12 zmeură; întindeți zmeura rămasă peste crustă.
Se topește 7 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; retrase din circuitul agricol. Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă.
Adăugați lapte condensat; se amestecă bine.
Adăugați ciocolată topită; bate până se omogenizează bine.
Bateți în 1 cană bici rece; lingură peste stratul de zmeură în tigaie. Înghețați 2 ore.
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi desertul; îndepărtați janta.
Tăiați 8 din zmeura rezervată în jumătate.
Garnisiți desertul cu biciul rece rămas, fructele de pădure înjumătățite și fructele întregi rămase. Topiți ciocolata rămasă; stropiți peste desert.
Lăsați să stea până când este ferm.