Tort Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură

Tort Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză philadelphia, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată-Tort De Zmeură, Tort Cu Mousse De Zmeură Cu Ciocolată, și Tort de ciocolată cu dovlecei cu Mousse de zmeură.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci. Rezervați 12 zmeură; întindeți zmeura rămasă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Se topește 7 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; retrase din circuitul agricol. Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați lapte condensat; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
4
Adăugați ciocolată topită; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Bateți în 1 cană bici rece; lingură peste stratul de zmeură în tigaie. Înghețați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi desertul; îndepărtați janta.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați 8 din zmeura rezervată în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
8
Garnisiți desertul cu biciul rece rămas, fructele de pădure înjumătățite și fructele întregi rămase. Topiți ciocolata rămasă; stropiți peste desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
9
Lăsați să stea până când este ferm.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista