Plăcintă Cu Lapte De Arțar

Plăcintă Cu Lapte De Arțar
Maple Buttermilk Pie este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1674 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica coajă plăcintă coapte, gălbenușuri de ou, vanilie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Plăcintă Cu Lapte De Arțar, Plăcintă Cu Lapte De Arțar, și Buttermilk Maple Gin Flip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. puneți coaja de plăcintă (în placa de plăcintă) într-o tavă de copt superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună ingredientele rămase într-un castron până când se combină și turnați trei sferturi de cremă în coajă. Puneți cu grijă tigaia în mijlocul cuptorului și turnați crema rămasă cu o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Coaceți până se așează în centru, aproximativ 55 de minute, apoi transferați plăcinta într-un raft pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Plăcinta poate fi făcută cu 4 până la 6 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista