Tort Cu Mousse De Alune Glazurat Cu Ciocolată

Tort Cu Mousse De Alune Glazurat Cu Ciocolată
O porție conține 374 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de alune, apă, pudră de cacao cu proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Mousse De Alune Glazurat Cu Ciocolată, Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Alune, și Tort Cu Mousse De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea bazei de pâine scurtă de pe fund), apoi blocați partea laterală a tigaiei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Pulsați alunele cu zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați făină, unt, cacao și sare și pulsați doar până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii cu formă de arc cu degetele. Înțepați peste tot cu o furculiță, apoi coaceți până se usucă la atingere, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
5
Transferați baza în tigaie într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați partea tigaiei și glisați cu grijă pergamentul de sub pâine scurtă, apoi atașați din nou partea tigaiei în jurul bazei de pâine scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic, amestecând, doar până se topește gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Se amestecă în alune de ciocolată până se combină și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți împreună amestecul de mascarpone și alune de ciocolată într-un castron mare. Bateți împreună smântâna, pudra de cacao și zahărul într-un alt castron mare cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate, apoi creșteți viteza la mare și bateți până când crema ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
AluneAlune
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți o treime din frișcă în amestecul de mascarpone pentru a ușura, apoi pliați în frisca rămasă până se combină bine. Lingura de umplere pe baza shortbread în tigaie, netezirea ușor de sus, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MascarponeMascarpone
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică și grea și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată și lăsați să stea 1 minut, apoi bateți ușor până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați ganache într-un castron mic și răciți, amestecând ocazional, până când se îngroașă ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rulați un cuțit subțire cald în interiorul tăvii cu formă de arc,apoi îndepărtați partea. Glisați tortul de pe fundul tigaiei și transferați-l pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuțitCuțit
5
Se toarnă ganache deasupra tortului și se întinde, permițând excesului de ganache să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
* Tortul, fără glazură, poate fi răcit până la 2 zile.* Tortul poate fi glazurat cu 6 ore înainte și răcit, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista