O porție conține 374 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de alune, apă, pudră de cacao cu proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Mousse De Alune Glazurat Cu Ciocolată, Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Alune, și Tort Cu Mousse De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea bazei de pâine scurtă de pe fund), apoi blocați partea laterală a tigaiei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Pulsați alunele cu zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați făină, unt, cacao și sare și pulsați doar până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii cu formă de arc cu degetele. Înțepați peste tot cu o furculiță, apoi coaceți până se usucă la atingere, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
5
Transferați baza în tigaie într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Îndepărtați partea tigaiei și glisați cu grijă pergamentul de sub pâine scurtă, apoi atașați din nou partea tigaiei în jurul bazei de pâine scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic, amestecând, doar până se topește gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Se amestecă în alune de ciocolată până se combină și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți împreună amestecul de mascarpone și alune de ciocolată într-un castron mare. Bateți împreună smântâna, pudra de cacao și zahărul într-un alt castron mare cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate, apoi creșteți viteza la mare și bateți până când crema ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Mascarpone
Ciocolata
Alune
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
5
Bateți o treime din frișcă în amestecul de mascarpone pentru a ușura, apoi pliați în frisca rămasă până se combină bine. Lingura de umplere pe baza shortbread în tigaie, netezirea ușor de sus, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Mascarpone
Cookie-uri Shortbread
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică și grea și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată și lăsați să stea 1 minut, apoi bateți ușor până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați ganache într-un castron mic și răciți, amestecând ocazional, până când se îngroașă ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Rulați un cuțit subțire cald în interiorul tăvii cu formă de arc,apoi îndepărtați partea. Glisați tortul de pe fundul tigaiei și transferați-l pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuțit
5
Se toarnă ganache deasupra tortului și se întinde, permițând excesului de ganache să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1
* Tortul, fără glazură, poate fi răcit până la 2 zile.* Tortul poate fi glazurat cu 6 ore înainte și răcit, neacoperit.