Tortul cu miere de lavandă Mille Cr Amperpes este un vegetarian desert. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 691 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 946 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Serios Italian: Tort De Condimente Cu Miere De Lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Lavanda Cr Amperpes: procesați zahărul, lavanda și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
6 Cesti Sau Zahar
Crepe
Coji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați făină și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Adăugați lapte, apă, gălbenușuri de ou, unt topit și sare și pulsați până când amestecul este neted. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
4
După ce aluatul CR apercalpe s-a odihnit, tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Se amestecă ingredientele împreună pentru a se recombina.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Încălziți tigaia crincorpe la foc mediu-mare și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi întreaga suprafață. Gatiti pana cand partea de jos a CR apercorpe incepe sa se observe si partea de sus este uscata, 45 pana la 60 de secunde. Slăbiți ușor marginile CR apercalpe din tigaie cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă offset (metalică) și răsturnați. Gatiti inca 30 de secunde, pana cand fundul este vazut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Glisați CR approppe pe foaia de copt pregătită și repetați cu aluatul rămas (ar trebui să existe 18 până la 20 CR appropes).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Pentru crema de patiserie cu miere: aduceți laptele, mierea, semințele de fasole de vanilie și păstăia de fasole de vanilie la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Scoateți și aruncați păstăia sau clătiți, uscați și rezervați pentru alte utilizări.
10
Într-o cratiță mare cu fund greu, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și sarea. Treceți treptat laptele și aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, amestecând constant și energic. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru a evita o cremă de patiserie plângătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Soiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se strecoară crema de patiserie într-un castron mare. Se amestecă untul. Puneți vasul într-o baie de gheață și amestecați până când crema de patiserie se răcește, aproximativ 10 minute. Apăsați bucata de folie de plastic și direct pe suprafața cremei de patiserie și dați-o la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Bateți smântâna într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Bateți crema de patiserie răcită pentru a slăbi, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie Guma
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Aranjați un cr rimporpe pe suportul de tort sau pe farfuria de servire. Cu spatula offset sau spatele lingurii de supă, întindeți aproximativ 1/4 cană de cremă de patiserie pe CR ampercalpe. Se acoperă cu al doilea CR approppe și se repetă procedura cu restul CR appropes și cremă de patiserie. Chill milles CR amperpes cu cel puțin 2 ore și până la 48 de ore înainte de servire. Praf cu zahăr de cofetari; servi.
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.