Mixed-Berry lingura tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 366 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort Mixt Cu Lingură De Fructe De Pădure, Tort Cu Lingură Mixtă, și Tort Mixt De Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: într-un castron, aruncați fructele de pădure cu zahărul și amidonul de porumb și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, faceți aluatul: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mediu, bateți făina cu zahărul, coaja de lămâie, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle cu laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Lămâie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți lichidul în ingredientele uscate până se umezesc uniform, apoi amestecați untul topit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Întindeți umplutura într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Puneți aluatul deasupra, lăsând mici goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră, până când fructele clocotesc și o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lăsați să se răcească timp de 1 oră înainte de servire.