Tort cu crema Boston
Boston Cream Cake este un desert care servește 6. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 707 de calorii. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați glazură de ciocolată, amestec de budincă de vanilie, amestec de prăjitură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Boston Cream Cake Roll, Boston Cream Pie Cake și Boston Cream Pie Cake.
Instrucțiuni
Faceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind două tavi rotunde de 8 inci. lăsați tortul să se răcească complet.
Se amestecă budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se întinde între straturi.
Pune glazura de ciocolata, neacoperita, la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pana se subtire, se toarna deasupra prajiturii pana se scurge pe laturi. Dați la frigider timp de 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.