Tort cu condimente Pecan cu glazură de arțar

Tort cu condimente Pecan cu glazură de arțar
Tortul cu condimente Pecan cu glazură de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 57 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 324 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu condimente de dovleac cu glazură de arțar, Pecan - tort de condimente cu glazură de Caramel, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură de Bourbon de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde din metal de 2 (8 inci) cu spray de gătit. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară; acoperiți cu spray de gătit. Pudrați fiecare tigaie cu 1 linguriță de făină. Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii de făină (aproximativ 2 căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Combinați 9 uncii de făină, bicarbonat de sodiu și următoarele 4 ingrediente (prin cuișoare), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați 1 cană de zahăr brun și 1/2 cană de unt într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până se combină. Îndoiți în 1/3 cană de nuci pecan. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Coaceți la 350 timp de 24 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute pe rafturi de sârmă. Inversați straturile de tort pe rafturi; se răcește complet. Aruncați hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti glazura, puneți 1/2 cană de zahăr brun, frișcă grea, sirop de arțar, 1 lingură de unt și o picătură de sare într-o cratiță grea la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Gatiti 3 minute, fara agitare. Răsturnați amestecul de zahăr brun într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
GlazuraGlazura
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Adăugați zahăr pudră; bateți cu un mixer la viteză mare 2 minute sau până când se răcește ușor și se îngroașă. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
11
Întindeți aproximativ 3/4 cană glazură uniform pe 1 strat; deasupra cu al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți glazura rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului; se presară cu 2 linguri de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Lăsați tortul să stea până se întărește glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista