Tort cu condimente de dovleac cu glazură de zahăr brun
Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci de jardiniere, amestec de prăjituri cu condimente, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu condimente de dovleac cu glazură de zahăr brun, Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun, și Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă nucile.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 30 până la 32 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Bateți Neufchatel și zahărul într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați biciul rece; se amestecă bine.