Tort Cu Buline
Polka Dot tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de glazură pufoasă bătută, napolitane de acoperire, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Polka, Tort Cu Buline, și Tort cu căpșuni cu buline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți, coaceți și răciți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci.
Tint 1/3 ceasca de glazura cu 1 sau 2 picături de culoare alimentară pentru nuanța dorită de roz.
Pe placa de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos; întindeți glazura roz peste strat aproape până la margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Introduceți bomboane în glazură pe partea și partea superioară a tortului, după cum doriți. Depozitați ușor acoperit.