Tort clasic de morcovi cu glazură pufoasă de brânză cremă
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort clasic de morcovi cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți două tigăi de tort de 9 inci; tapetați fundul cu pergament. Ungeți hârtia și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
3
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le timp de 8 minute, până când sunt parfumate. Se răcește și se toacă mărunt pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Într-un castron, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Într-un castron mic, bateți uleiul, zeama și vanilia. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle și zahărul la viteză mare până devin palide, 5 minute. Bateți ingredientele lichide. Bateți ingredientele uscate doar până se umezesc. Se amestecă morcovii și nucile pecan. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți prăjiturile timp de 55 de minute până la 1 oră, până când sunt elastice și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Poate Dieta Sifon
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați prăjiturile să se răcească pe un raft timp de 30 de minute, apoi desfaceți prăjiturile și lăsați să se răcească complet.
6
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul și crema de brânză la viteză mare până la lumină, aproximativ 5 minute. Bateți vanilia, apoi zahărul cofetarilor; bate la viteză mică până se încorporează. Măriți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Îndepărtați hârtia pergament și inversați un strat de tort pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
8
Răspândiți cu o ceașcă ușor rotunjită a glazurii. Sus cu al doilea strat de tort, cu partea dreaptă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă și refrigerați tortul până la răcire, aproximativ 1 oră. Feliați și serviți.