Tort Ciocolata Caramel Nuci
Prajitura cu ciocolata caramela nuci necesita aproximativ 45 de minute de la inceput pana la sfarsit. Această rețetă servește 15 și costă 79 de cenți per porție. O porție conține 463 de calorii , 6 g de proteine și 27 g de grăsimi . Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, caramele ambalate individual, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16% , ceea ce nu este atât de super. Încercați Tort cu ciocolată-caramel-nuci , Tort cu ciocolată-caramel și nuci pentru transformare și Tort cu nuci cu caramel într-un borcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de tort de 13x9 inci.
Preparați amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Turnați 1/2 din aluat în tava pregătită și coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 20 de minute.
Într-o cratiță, la foc mediu, topește caramelele, margarina și laptele.
Se toarnă deasupra tortului copt. Acoperiți cu fulgi de ciocolată și 1/2 din nuci.
Deasupra se toarnă restul de aluat de prăjitură și se presară cu restul de nuci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) pentru încă 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.