Tort Cheie Lime Pound
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Key Lime Pound Cake. Această rețetă face 12 porții cu 567 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Tort Cheie Lime Pound pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia, coaja de tei și sucul de lămâie.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 10 inci (12 cani).
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie în suport de sârmă.
Pregătiți glazura cheie de var și periați imediat deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește complet (aproximativ 1 oră).