Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Key Lime Pound Cake. Această rețetă face 12 porții cu 567 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Tort Cheie Lime Pound pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia, coaja de tei și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 10 inci (12 cani).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie în suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Pregătiți glazura cheie de var și periați imediat deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește complet (aproximativ 1 oră).