Tort Bundt Napolitan

Tort Bundt Napolitan
Tortul Bundt napolitan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 383 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Napolitan Zebra Bundt, Mini Prăjituri Bundt Napolitane, și Tort Napolitan.

Instrucțiuni

1
Ungeți și făinați o tigaie bundt de 12 căni. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle la viteză mică până la umezire. Bateți 3 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Măsurați 1/2 din aluatul rămas într-un castron mic și amestecați extractul de căpșuni și culoarea alimentelor (atât cât doriți să faceți o culoare frumoasă, roz închis). Turnați cu grijă acest lucru în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
CăpșuniCăpșuni
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Se amestecă 1/4 cană de sirop de ciocolată în aluatul rămas și se toarnă cu grijă în tigaia deasupra aluatului de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți aproximativ 40 de minute într-un cuptor de 350 de grade F (175 de grade C). Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigaie și stropiți glazura de ciocolată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se amestecă zahărul cofetarilor și 3 linguri de sirop de ciocolată până se omogenizează. Dacă este necesar, se pot adăuga câteva picături de apă sau o cantitate mică de zahăr suplimentar de cofetărie până la obținerea consistenței dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
ApăApă
2
Stropiți deasupra tortului bundt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista