Tort Bundt de dovleac condimentat cu glazură de citrice
Tortul Bundt de dovleac condimentat cu glazură de citrice este un fără lactate desert. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1004 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. 126 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, Coloranți alimentari, lichior de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort mare de ghimbir Bundt cu glazură de citrice de whisky, Tort Bundt de cartofi dulci cu glazură de rom condimentată cu unt, și Tort Bundt Cu Dovleac-Citrice.
Instrucțiuni
Tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie de tort bundt de 12 căni. Într-un castron mare de amestecare, combinați ouăle, uleiul, amestecul de plăcinte, apa și condimentul de plăcintă cu dovleac. Bateți până se omogenizează bine.
Adăugați amestecurile de tort și amestecați pentru a combina.
Transferați amestecul în tigaia pregătită și coaceți timp de 50 de minute, sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Inversați tortul pe un suport de răcire.
Combinați 2 părți colorant alimentar galben cu 4 părți colorant alimentar roșu pentru a face colorant alimentar portocaliu.
Bateți zahărul pudră, sucul de portocale, lichiorul de portocale și colorantul alimentar într-o cratiță la foc mic timp de 5 minute sau până când zahărul se topește. Dacă glazura pare prea uscată, adăugați mai multă apă sau suc de portocale pentru a ajunge la consistența potrivită.
Stropiți glazura peste tort.