Tort bundt cu cremă acrită cu glazură de unt

Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul bundt cu cremă acrită cu glazură de unt ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 216 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 746 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de câteva picături de extract de vanillan, cremă acrită, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Bundt de dovleac cu glazură de unt maro, Tort de morcov Bundt cu glazură de brânză cremă, și Tort Bundt Cu Banane Cu Glazură De Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați ușor o cutie bundt canelată de 1,4 litri (6 cană). Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți untul și zahărul într-un castron și bateți bine folosind un mixer electric până când amestecul este foarte ușor și pufos.
Adăugați ouăle puțin câte puțin, bătând bine între fiecare adăugare.
Adăugați puțină făină dacă amestecul începe să se separe.
Adăugați extractul de vanilie.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea și se amestecă jumătate în amestecul de unt împreună cu jumătate din crema acrită. Bateți bine împreună.
Adăugați făina rămasă și smântâna acrită și amestecați bine. Se pune lingura în forma pregătită și se întinde nivelul.
Coaceți la cuptor pentru 3540 de minute. Când fierte se scoate din cuptor și se lasă să se răcească în staniu timp de 5 minute.
Pentru a face glazura, puneți toate ingredientele într-o tigaie mică și încălziți până când untul s-a topit. Aduceți la fierbere, apoi reduceți puțin focul și fierbeți timp de 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească și să se îngroașe.
Întoarceți tortul pe o grătar peste o tavă.
Turnați sau periați jumătate din glazură peste tort. Se lasă la macerat. Apoi turnați glazura rămasă peste tort. Se lasă până se răcește complet înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul Bundt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "