Tort Amaretto-Migdale

Tort Amaretto-Migdale
Tortul Amaretto-Almond Pound este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 568 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, migdale, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Amaretto-Migdale, Tort De Migdale Amaretto, și Tort De Migdale Cu Caise Cu Amaretto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați lichior și vanilie, bătând doar până se omogenizează. Adăugați treptat făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Presărați migdale peste fundul unei tigaie Bundt unsă și făinată cu 12 căni; se toarnă aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
În ultimele 10 minute de coacere, pregătiți glazura Amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți tort din cuptor, și lingura treptat Amaretto fierbinte glazura peste tort în tigaie. (Continuați să lingurați glazura peste tort până când se folosește toată glazura, permițându-i să se înmoaie în tort după fiecare adăugare.) Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră și 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista