Tort Amaretto-Migdale
Tortul Amaretto-Almond Pound este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 568 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, migdale, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Amaretto-Migdale, Tort De Migdale Amaretto, și Tort De Migdale Cu Caise Cu Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați lichior și vanilie, bătând doar până se omogenizează. Adăugați treptat făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Presărați migdale peste fundul unei tigaie Bundt unsă și făinată cu 12 căni; se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată.
În ultimele 10 minute de coacere, pregătiți glazura Amaretto.
Scoateți tort din cuptor, și lingura treptat Amaretto fierbinte glazura peste tort în tigaie. (Continuați să lingurați glazura peste tort până când se folosește toată glazura, permițându-i să se înmoaie în tort după fiecare adăugare.) Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră și 30 de minute).