Topping De Bacon, Banane Și Caramel

Topping De Bacon, Banane Și Caramel
Bacon, Banana & Caramel Topping este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți slănină oscar mayer, banane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Topping De Caramel Cu Banane, Caramel Cremos-Topping De Banane, și Vafe de ciocolată cu Topping de Caramel-banană.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul in cuptorul cu microunde conform indicatiilor de pe pachet. Se toacă sau se sfărâmă în bucăți de 1/2 inci; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați zahăr; gătiți și amestecați 2 min. sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Adăugați vanilie, banane și slănină; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista