Topping De Bacon, Banane Și Caramel
Bacon, Banana & Caramel Topping este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți slănină oscar mayer, banane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Topping De Caramel Cu Banane, Caramel Cremos-Topping De Banane, și Vafe de ciocolată cu Topping de Caramel-banană.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in cuptorul cu microunde conform indicatiilor de pe pachet. Se toacă sau se sfărâmă în bucăți de 1/2 inci; deoparte.
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mic.
Adăugați zahăr; gătiți și amestecați 2 min. sau până când zahărul este dizolvat.
Adăugați vanilie, banane și slănină; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când se încălzește.