Topping Cald De Ghimbir-Pere

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Toppingul cald de ghimbir-pere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir măcinat, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de fulgi de ovăz, Tort de cafea cu pere cu Topping Crunch de pecan de ghimbir, și Burger de curcan cu pere de ghimbir cu iaurt de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb într-o tigaie medie.
Adăugați pere și următoarele 3 ingrediente și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe 1 minut; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând des, 8 până la 12 minute sau până când perele sunt fragede. Se amestecă untul.
Topping cald de scorțișoară-mere: înlocuiți 4 mere Granny Smith curățate și tocate grosier cu pere, 1/2 linguriță. scorțișoară măcinată și 1/4 linguriță. nucșoară măcinată pentru ghimbir măcinat și 1/2 linguriță. extract de vanilie pentru 1/4 linguriță. extract de migdale. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Topping cald cu două fructe de pădure: înlocuiți zahărul granulat cu zahărul brun, 1 1/2 căni fiecare de afine congelate și afine congelate pentru pere și 1/2 linguriță. extract de vanilie pentru 1/4 linguriță. extract de migdale. Omiteți ghimbirul și amidonul de porumb. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, fierbând fructele de pădure 7 minute sau până se îngroașă. Face 4 până la 6 porții. Pregătire: 15 min., Bucătar: 8 min.