Ton și ardei la grătar cu vinaigretă de Caper

Tunan la grătar și ardei cu Vinaigrette Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Rețete similare includ Tunan La Grătar Și Ardei Cu Vinaigretă De Caper, Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, și Sparanghel la grătar cu vinaigretă de Caper.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul cu gaz pentru gătit la foc mare direct.
În timp ce grătarul se încălzește, tăiați ardeii pe lungime în sferturi, aruncând tulpinile și semințele. Tăiați capetele astfel încât sferturile să fie plate.
Presărați tonul peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti tonul si ardeii pe gratar usor uleiat, intoarcandu-se o data, pana cand tonul este roz doar in centru si ardeii sunt doar fragezi, 4 pana la 6 minute in total (ardeii pot dura mai mult decat tonul).
Transferați tonul și ardeii ca gătite pe o farfurie de servire.
În timp ce tonul gătește, amestecați sucul de lămâie, muștarul și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Bateți în capere și pătrunjel.
Serviți tonul acoperit cu ardei și vinetă de caper.
Dacă nu aveți un grătar pe gaz sau nu puteți face grătar în aer liber, gătiți tonul pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, rotind o dată, 4 până la 6 minute în total.