Ton (sau pește sau pui) cu sos de cremă Shiitake de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul (sau peștele sau puiul) cu sos de cremă Shiitake de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 849 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $12.05 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Ton prăjit cu sos de cremă de ghimbir-Shiitake, Pui de susan cu sos de cremă Shiitake de ghimbir, și Ton cu sos de cremă de ghimbir-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 200 de grade.2
Încălziți o tigaie pe aragaz la mediu înalt.3 măcinați o cantitate generoasă de piper pe o parte a fripturilor de ton (săriți acest lucru dacă utilizați pui și consultați intro pentru instrucțiuni).4
Adăugați ulei în tigaie. Când este foarte fierbinte, adăugați fripturile de ton, cu piperul în jos. Gatiti 1-2 minute pe fiecare parte, pana se arde, dar inca rar in centru.
Scoateți din tigaie și păstrați cald pe o farfurie, tentată cu folie, într-un cuptor de 200 de grade.5 în tigaia medie-înaltă în care ați ars tonul (sau puiul), adăugați unt, ceapă, ghimbir și usturoi.
Sotează un minut, doar până când usturoiul devine translucid (nu-l lăsa să se rumenească).6
Adăugați shiitakes și gătiți, fără a amesteca, până se rumenesc ușor.
Adăugați sosul de soia și smântâna.
Lăsați-l să gătească până se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Adăugați sucul de lămâie și cilantro.7
Serviți ton, pește sau pui fierbinte deasupra unui pat de verdeață.
Adăugați piure de cartofi wasabi alături. Completați totul cu sosul și garnisiți cu crenguțe de coriandru sau arpagic.