Ton cu crustă de ardei cu cartofi prăjiți la cuptor și spanac de lămâie

Tonul cu crustă de piper, cu cartofi prăjiți și spanac de lămâie, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 574 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $7.29 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, boabe de piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Ardei Negru Și Lime, Coaste cu crustă de miere și cartofi prăjiți la cuptor cu fenicul Aioli {Marx Foods Challenge}, și Cartofi prăjiți cu sparanghel cu crustă de lămâie Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Combinați cartofii, 3 linguri de ulei, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare.
Transferați pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat. Prăjiți, amestecând o dată, până se rumenesc, aproximativ 40 de minute. Când cartofii mai au 15 minute de gătit, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Presărați tonul cu 1/2 linguriță de sare, piperul zdrobit și cimbru. Gatiti, rotind o data, la coacerea dorita, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Puneți tonul pe farfurii individuale. Ștergeți tigaia și încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți 2 minute.
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand, pana se ofileste.
Se servește cu ton, cartofi și pene de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.